3 teknik mudah lembutkan daging

Wahh, bangga terus. Biasanya Anna share tips travel. Ni meh nak share tips lembutkan daging. Daging ni kalau empuk, barulah sedap. Masak apa pun mesti bertambah-tambah makan.

Tidak la lekat celah gigi. Duhhh.





Nak tau tak sekarang ni, ada daging salai terbaik. Salai cara tradisional tau. Lembut dan siap frozen. Tak payah masak lama-lama. Sesuai sangat lah nak jimat masa. Di pek siap macam dalam gambar ni.

Nak masak apa? Nanti kita share next entri menu potluck Family Day GBSB eh. Tunggu tau.

Nak dapatkan daging salai ni? Info Anna tulis kat bawah eh.

Smoka - Salai Hous (facebook)
Harga - RM20
Berat 250g

Boleh hubungi pegawai di bawah utk tempahan :
Muhamad Husnul Azam Ahmad Mughni
Pegawai Pemasaran
019 - 6014 371



Comments